Els reptes de l’energia eòlica han protagonitzat la primera tertúlia d’aquesta iniciativa de la Unitat de Divulgació i Cultura Científica i la Universitat Oberta per a Majors.
La Unitat de Divulgació i Cultura Científica (UDCC) i la Universitat Oberta per a Majors (UOM) han posat en marxa la iniciativa Cafès de Ciència, un cicle de tertúlies en què participaran experts i investigadors de la Universitat de les Illes Balears per acostar els debats científics sobre temes d’impacte social i actualitat als alumnes de la UOM, un programa formatiu per a persones més grans de 50 anys.
La primera de les tertúlies, titulada «Mallorca 1983: Km 0 de l’energia eòlica a Espanya. Situació actual», ha tingut lloc el dimecres, 27 de març, a Sa Riera (Palma), amb la intervenció del doctor Josep Lluís Cardona Enrich, enginyer aeronàutic, membre fundador de l’Institut Menorquí d’Estudis (IME) i alumne de la UOM.
El programa complet del cicle de tertúlies el trobareu al web de la UDCC.
Amb la col·laboració de la FECYT
Cafès de Ciència és una iniciativa que forma part del programa anual d’activitats de la Unitat de Divulgació i Cultura Científica de la Universitat de les Illes Balears, que rep la col·laboració de la Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT) – Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.
La UOM és un projecte dinàmic i viu que la Universitat de les Illes Balears va posar en marxa amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a les persones més grans de 50 anys, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida.
Data de publicació: Wed Mar 26 12:40:00 CET 2025